19 Ocak 2016 Salı

Dead Island PC İndir (Full Tek Link)


Dead Island, Teachlan Polska tarafından geliştirilmiş ve Deerp Silver firması aracılığı ile oyun sektörüne dâhil olmuştur. 6 Eylül 2011 tarihinden itibaren oyun piyasasının içinde yer alan oyun, oldukça fazla beğenilmiştir.
Grafiksel anlamda oldukça kuvvetli olan Dead Island, müziklerle de desteklenmiş ve konusu gereği oynayanları sürekli oyun içinde tutmayı başaran bir oyundur. Oyunda ki karakterler bir virüs nedeniyle zombiye dönüşmekte, ana karakter de onlara karşı mücadele veriyor.
Zombilere karşı beyzbol sopası, kürek, tabanca, tüfek gibi aletler mücadele etmenin yanı sıra, oyun içerisinde kendimizde silahlar üretip geliştirebiliyoruz. Oyun Banoi adı verilen hayali bir adada geçiyor.
Oyunda dikkat çeken bir nokta var. Oyunda tüm bölümleri başarı ile sonuçlandırdığımızı sanıp, oyunu bitirdik diye sevinirken; oyun sonunda bindiğimiz helikopterde, ordunun tutuklaması ile karşılaşırız ve her şey yine başa sarar.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
Oyunda oldukça iyi karikatürize edilmiş Xian Mei, Sam B, Logan ve Purna adında 4 karakter bulunuyor. Bu karakterlerden her biri ateşli, kesicisi gibi silah çeşitlerinde ayrı ayrı uzmanlaşmıştır.


Unknown

2015 Yılında Kurduğum BerkeTechno'yu Tek Başıma İşletiyorum 15 Yaşındayım Ve İlerde Büyük Yerlere Gelebileceğime İnanıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2015 BerkeTechno.

Designed by Berke İlbay | ©2015